CIRCUIT SUA COASTA DE VEST

12 NOPTI DE CAZARE

4
 
Transportation
Perioada Plecari : 10.10.2019, 04.05.2020, 20.10.2020
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0
Special offer
from
1699
1299
pers / 12 nights

Date de plecare

Tarif (euro/pers)

10.10.2019

1299 euro REDUCERE 200 euro !!!

04.05.2020

1599 euro

20.10.2020

1699 euro

Ziua 1: Sosire în Los Angeles

Întalnire cu ghidul la aeroportul București-Otopeni și zbor cu escală spre Los Angeles. După parcurgerea formalităților de control pașapoarte și a celor vamale, autocarul vă va aștepta la ieșirea din aeroportul LAX. Cazare în zona Los Angeles.

Ziua 2: Los Angeles - Laughlin

În prima jumătate a zilei vom face un tur al orasului Los Angeles: Beverly Hills, Sunset Boulevard, Hollywood Boulevard, China Teather, Rodeo Drive, centrul orasului. Apoi vom traversa desertul catre orasul Laughlin. Oprire la faimoasa cafenea Bagdad Cafe. Apoi vom opri în Laughlin (numit si micul Las Vegas). Cazare in zona Laughli

Ziua 3: Laughlin - Marele Canion - Flagstaff

Mic dejun si plecare catre Marele Canion via Kingman. Apoi vom continua catre Seligman, care pastreaza inca farmecul desuet al vechiului drum Route 66 (prima autostrada a S.U.A). Dupa amiaza veti descoperi monumentalul Mare Canion, cu câteva opriri pentru fotografii la Râul Colorado si Desertul Pictat. Cazare in zona Flagstaff.

Ziua 4: Flagstaff - Monument Valley - Lake Powell Kanab sau Page

Mic dejun si plecare catre Monument Valley. Oprire la Centrul Vizitatorilor de unde puteti admira privelistile magnifice ale Mittens & Merric Butte. Continuam catre lacul Powell. Optional: puteti efectua un zbor deasupra lacului Powell. Oprire la barajul marelui canion Glen, al doilea cel mai inalt din America. De aici veti putea admira privelistile uimitoare ale lacului Powell, contrastul dintre apa albastra cristalină și pereții roșii ai canionului creând un peisaj feeric. Cazare in zona Kanab sau Page.

 

Ziua 5: Kanab - Canionul Bryce- Las Vegas

Mic dejun. Sosire în Utah, statul mormonilor. Vizita la canionul Bryce, un amfiteatru natural de 24 km, unde multitudinea de turnuri de gresie și vârfuri multicolore va va uimi. Dupa amiaza vom continua catre Las Vegas. Optional: Las Vegas by night. Cazare in zona Las Vegas.

Ziua 6: Las Vegas - Valley of Fire - Las Vegas

Micul dejun. Zi libera pentru a va putea bucura de multitudinea de atractii pe care Las Vegas o ofera. Pe lânga sesiunile de shopping, cazinourile pline de viata sau spectacolele de calibrul celor de pe Broadway, va putei plimba, pur și simplu pe faimoasele bulevarde din centrul orașului și să vă bucurați de priveliștile uimitoare pe care le oferă sau să vizitați magazinele. Sau puteti, de asemenea, sa participati la o excursie optionala la Valley of Fire.

Ziua 7: Las Vegas - Death Valley - Bakerseld

Mic dejun. Astazi vom descoperi faimoasa "Vale a Mortii", cu peisajele sale dezolante, dar grandioase. Popas la Ferma Furnance Creek. Cazare in zona Bakerseld.

Ziua 8: Bakersfield - Sequoia and Kings Modesto sau Merced

Mic dejun. Vizităm Parcul Național Sequoia, unul dintre cele mai frumoase din California. Dupa amiaza continuam calatoria catre Modesto sau Merced, unde ne vom caza.

Ziua 9: Modesto - San Francisco

Mic dejun. Continuare catre San Francisco. Turul orasului – centru, Union Square, Chinatown, dealul Nob si dealul Rusesc, parcul Golden Gate, Podul Golden Gate, Fisherman’s Wharf. Apoi timp liber dupa amiaza si seara. Optional, excursie cu feribotul catre Alcatraz și tur de noapte al orașului San Francisco. Cazare în zona San Francisco.

Ziua 10: San Francisco - Coasta Pacificului Lompoc sau Santa Maria

Mic dejun. Peninsula Monterrey, cunoscuta pentru casele si plajele sale minunate. În Monterrey veti vizita Fisherman’s Wharf si renumitul Cannery Row. Apoi vom vizita fermecatorul oras Carmel-by-the-Sea, cunoscut pentru casele sale ciudate, galeriile de arta de lux si magazinele sale unice. Dupa amiaza continuam spre Lompoc/Santa Mari

Ziua 11: Lompoc - Santa Barbara - Malibu Beach Los Angeles

Mic dejun. Plecare spre Santa Barbara, orasul cu strazi umbrite de palmieri si cu nefarsite plaje cu nisip alb. Timp liber pentru vizitare. Dupa amiaza continuam spre Los Angeles via Malibu Beach. Noaptea în zona Los Angeles.

Ziua 12: Los Angeles

Mic dejun. În aceasta zi, timp liber pentru descoperirea orasului Los Angeles. Optional, excursie la San Diego

Ziua 13: Los Angeles - Plecare

Program liber. Apoi transfer catre aeroportul LAX pentru zborul de întoarcere acasa.

Servicii incluse:

 • Zbor dus-întors cu bagaj de cala si de mana

 • Transfer aeroport-hotel-aeroport

 • Ghid vorbitor de limba romana

 • Cazare 12 nopti la hoteluri verificate (echivalent 3*-4* Europa de Vest)

 • Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet

 • Excursii conform program

Servicii neincluse:

Taxe de aeroport: 590 €/pers

Pachet excursii opționale: 229 €/pers. (opțional):

 • Turul orașului Las Vegas pe timpul nopții (3h)

 • Excursie la Valley of Fire (1/2 zi)

 • Excursie cu feribotul la Alcatraz (2.5 h)

 • Turul orașului San Francisco pe timpul nopții (3h)

 • Excursie la San Diego (o zi)

Zbor cu avionul Podul Rainbow - Lacul Powell: 179 €/pers.

Safari Monument Valley: 59 €/pers

Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers (opțional)

Suprataxă pentru camera single: 599 €/pers.

Pentru a călători este necesar un pașaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii și VIZA pentru a intra în SUA. Vă recomandăm să cumpărați programele opționale la momentul rezervării, prețul poate să difere la fața locului. Agenția nu este răspunzătoare în cazul în care clientul nu reușeste să obțina viza.

REZERVATI AICI