CIRCUIT COASTA LICIEI- ANTALYA TURCIA

8 zile, 7 nopti de cazare la hoteluri de 4* si 5* cu mic dejun sau (optional) demipensiune, transport avion dus-intors, taxe de aeroport incluse

5
 
Transport
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
OFERTA SPECIALA
de la
20278
14189
persoana/ 7 nopti

O ARHITECTURA INCREDIBILA

Veți privi de aproape arhitectura remarcabilă a orașelor antice și mormintele sculptate în stâncă! Veți lua contact cu modul de viață și cultura unor civilizații antice!  

PEISAJE MINUNATE

Vă veți bucura de unul dintre cele mai frumoase și romantice peisaje! Veți avea posibilitatea de a vă plimba pe coasta Mării Mediterane și de a vă scufunda în izvoarele termale din Pamukkale!

 


Un circuit extraordinar al obiectivelor turistice de vis ale Turciei cu ghid vorbitor de limba română dintre ghizii noștri experimentați. Circuitul combină întâlniri de neuitat cu capodopere arhitecturaleposibilități fantastice pentru a face cumpărăturirelaxare totală în hoteluri de top și multe posibilități pentru excursii optionale.

ZIUA 1: Sosire în Antalya Zbor spre Antalya. VețI fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă vă conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în Antalya
ZIUA 2: Myra- Biserica Sf. Nicolae Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra vârfurilor stâncoase ale munților Taurus. În scurt timp, veți ajunge în Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele datează din secolul IV î.Hr. În Myra veți vizita, de asemenea, și biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae. Veți înnopta în zona Mugla
ZIUA 3: LICIA Pentru astazi va este pregatita o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se află plaja Iztuzu numita și Plaja Țestoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, dupa care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul pâna în Kusadasi, unde veți petrece urmatoarele doua nopți.
ZIUA 4: Efes (Ephesus) Astăzi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetății este excepțională. Antichitatea așteaptă să fie explorată de dumneavoastră Agora (piața publică), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri și care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus.
ZIUA 5: Pamukkale Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zăpada vizibile în depărtare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, înca din Antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotelul dumneavoastră. Veți înnopta în Pamukkale .
ZIUA 6: Hierapolis Ruinele magnificului oraș Hieropolis, care a înflorit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se află impunătorul și somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți călători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus înapoi în Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces de producție a covoarelor (de la producția materiei prime; mătase, bumbac și lână până la produsul înnodat finit). Veți înnopta 2 nopți în zona Antalya.
ZIUA 7: Antalya – cascada Karpuzkaldiran Astazi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al munților Taurus, prosperă aici o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul "canelat". Pe Kalekapisi, "poarta cetații", se află turnul cu ceas pe un turn vechi al forti cației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se oferă șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.
ZIUA 8: Întoarcerea în București 

În funcție de ora de plecare, autobuzul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă

 

Prețul include: 

- Bilet de avion dus-întors până în Antalya cu o companie aeriană renumită

- Taxa de aeroport

- Transfer: Aeroport-hotel-aeroport.

- Cazare în hoteluri de lux de 4 și 5 stele

- Mic dejun bogat

- Ghid vorbitor de limba română

- Transport de lux cu mijloace de transport dotate cu instalație de aer condiționat până la principalele destinații

Asigurare „anularea călătoriei“: 45 lei/persoană 

Asigurare medicala si bagaje (fara limita de varsta): 45 lei/pers.

Costurile suplimentare pentru cameră individuală (single): 550 lei/persoană.

Vă propunem: 

Program cultural și cină la doar 639 lei/pers. care contine:
- Taxe de intrare în toate locurile conform oferta 

- Ghid profesionist în limba română

- Cină generoasă (stil bufet) pe toată durata sejurulu

REZERVATI AICI