Agentia de Turism PRIMO TRAVEL

Adresa: CARACAL str. Mihail Eminescu bl. 12B parter
Nr. Reg. Com.: J28/1/2015
CUI: 33935856

Licenta de turism: 403 / 20.12.2018
Cont Lei: RO22BTRLRONCRT0281922001
Cont Euro: RO69BTRLEURCRT0281922001
Banca: Banca Transilvania

Tel.: 0744596153
E-mail: office@primotravel.ro

Cine suntem

Am deschis Agentia de Turism PRIMO TRAVEL ca un hobby personal dar și ca o necesitate de moment pentru locuitorii Caracalului și ai zonelor limitrofe, necesitate de a oferi consultanță turistică tuturor celor care doreau să efectueze un concediu în condiții de siguranță și încredere că destinația dorită va fi cea potrivită necesităților lor dar și a unui parteneriat credibil și prietenos cu cineva care le poate comunica toate amănuntele necesare unui concediu plăcut, odihnitor și motivațional. Am încercat an de an să venim în sprijinul solicitărilor dumneavoastră cu cele mai bune oferte și cu cel mai bun raport calitate/ preț pentru pachetele turistice oferite. De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din zona Caracalului dar și din restul țării, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Relu Petcu, manager Agentia de Turism PRIMO TRAVEL

Ce facem

La noi găsiți toate tipurile de pachete turistice de care aveți nevoie și de fiecare dată ne străduim să obținem de la partenerii noștri cele mai bune tarife posibile, pentru dumneavoastră! Indiferent că doriți un sejur în țară sau străinătate, la munte, mare sau balneo, cu transport individual sau curse charter, întotdeauna munca noastră a fost încununată de acel sincer "mulțumesc!" din partea dumneavoastră.

Avem peste 85 de furnizori și parteneri, interni sau externi, inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion din lume care ne permit să fim în fiecare clipă la curent cu cele mai bune oferte pe plan global și să vă consultăm în alegerea celei mai bune opțiuni pentru concediul dumneavoastră! De asemenea în domeniul de activitate al agenției noastre de turism puteți găsi o serie de alte oferte sau servicii turistice de la bilete de avion, închirieri mașini, bilete de intrare la manifestări artistice sau sportive, croaziere, circuite turistice, tabere școlare

Cum facem

Pentru consultanță în alegerea vacanțelor dumneavoastră și prezentarea celor mai bune oferte vă așteptăm, cu drag, la sediul agenției noastre. Totuși, conștienți fiind de faptul că trăim într-o eră a tehnologiei avansate și a unui "sufocant" mediu online, am investit în tehnologia modernă, creând acest website, pentru a vă putea oferi soluții concrete de travel online, pentru a vă informa despre ofertele noastre de Early Booking, Last Minute sau servicii de zboruri, cazare oricând doriți, în timp real.

Totodată, prin website-ul nostru, v-am pus la dispoziție tehnologia ca să puteți căuta singuri, la orice oră, ce destinații și servicii doriți.

Acceptăm la plată voucherele de vacanță pentru toate pachetele turistice cu destinație internă.

Licenta de turism
CUI
Diploma turism