EXCURSIE CAPPADOCIA

PERLA ASIEI MICI

5
 
Transport
Plecari 04.10, 11.10, 17.10, 25.10, 01.11, 08.11, 15.11, 22.11, 29.11
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0
OFERTA SPECIALA
de la
20458
18410
persoana/ 7 nopti

Vacanţă … lux … privelişti şi obiective turistice incredibile! Formele uimitoare ale pâmântului şi mânăstirile vechi de piatră vă vor captiva cu farmecul şi atmosfera lor, iar monumentele antice şi priveliştile unice ale oraşelor subterane vă vor tăia răsuflarea.

Locaţie impresionată cu o vedere pe care nu o veţi uita niciodată: pereţi de stâncă, piramide şi formaţiuni bizare care se integrează într-o armonie unică ce vă va tăia răsuflarea. Exploraţi faimosul caravanserai Selgiuc (Obrukhan), o adevărată casă cu comori a artei islamice (Mevlyana), precum şi cele mai mari atracţii din Antalya

Pentru clienţii Primo Travel alegem întotdeauna doar hoteluri de primă clasă care vor face din vacanţa dumneavoastră una de neuitat. Locaţii de top, in apropiere de transportul public aproape, în cazul în care doriţi să vizitaţi singuri. Relaxarea completă este oferită după program. Puteţi alege între a vă relaxa sau de a beneficia de excursii suplimentare

 

Ziua 1:Sosire în Antalya

Ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire și vă va însoţi la hotel. Cazare la hotel și vom servi un cocktail de bun venit. Veţi petrece noaptea în Antalya.

Ziua 2: Mănăstirea Mevlana - Cappadocia

Excursie la Konya. Konya a fost capitala imperiului Selgiuc în evul mediu timpuriu și este și în zilele noastre, un loc de pelerinaj pentru turcii religiosi. Aici se a ă mormântul lui Mevlana. Veți vizita faimoasa mănăstire Mevlana, locul în care a luat naștere ordinul religios al dervișilor mevleviți, cunoscuți și sub numele de derviși rotitori. Mănăstirea, transformată astăzi într-un muzeu al artelor islamice, găzduiește adevărate comori ale artei și meșteșugurilor turcești. Veți înnopta în Cappadocia.
 

Ziua 3: Göreme

În Goreme veți vizita superbele fresce ale bisericilor din Parcul National Goreme, ce fac parte din Patrimoniul cultural UNESCO. Acest peisaj impresionant este compus din pereți abrupți, piramide sculptate în tuful calcaros. De aici călătorim către capela Sfântul Simon, care este cunoscut si ca "Valea Calugarilor" sau "Valea Coșurilor de fum" În cele din urma veți vizita din exterior vârful celui mai înalt con din tuf calcaros din Uchisar. După-amiază vom vizita un atelier de țesut covoare unde veți cunoaște întregul proces începând cu producerea materialelor: bumbac, mătase și lâna, până la țeserea produsului nit. În cele din urmă vom face o plimbare în frumoasa Avanos, renumită pentru arta ceramicii. Opțional puteți
participa la excursia de jumătate de zi la Valea Ihlara și orașul subteran. Veți înnopta în Cappadocia.

 

Ziua 4: Carierele de tuf calcaros din Cappadocia

Regiunea Cappadocia egalează peisajului fantastic selenar, accentuat de conurile bizare de tuf calcaros în interiorul carora sunt încastrate locuințe și biserici. Creatorul acestui peisaj, este un vulcan care a împraștiat în zona cantitași imense de cenușa de tuf calcaros de-a lungul perioadei sale de activitate. Prin intermediul inuențelor climatice straturile au fost despicate și prin eroziune s-au format canioane adânci. Primii locuitori ai acestor meleaguri s-au refugiat în secolul 7. Mai târziu au urmat calugarii care au ctitorit aici biserici,capele, manastiri și schituri, sculptând roca vulcanica. Cazare în zona Cappadocia.

 

Ziua 5: Obrukhan - Antalya

Vom părăsi Cappadocia și ne vom îndrepta către faimosul caravanserai Obrukhan din timpul imperiului Selgiuc. În drumul de întoarcere către Antalya vom continua călătoria prin minunații munți Taurus. În Antalya veți  cazați în ultimele trei nopți.

 

Ziua 6: Antalya - cascada Karpuzkaldran

Vizitarea unuia dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera turceasca. Protejat de peisajul montan magnic al munților Taurus aici prospera o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minaret. Pe Kalekapisi, „poarta cetaii”, se aă turnul cu ceas pe un turn vechi al forticației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se oferă șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul excursiei este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldran.

 

Ziua 7: Zi liberă pentru relaxare

Aveți la dispozitie o zi de relaxare sau oportunitate de participare la excursii opționale fascinante. Cazare în zona Antalya.

 

Ziua 8: Zborul de întoarcere acasă

Mic dejun. Transfer către aeroport pentru zborul de întoarcere.

.Prețul include: 


-- Bilet de avion dus-întors Bucuresti-Antalya cu o companie aeriană renumită

- Taxa de aeroport

- Transfer: Aeroport-hotel-aeroport.

- Cazare în hoteluri de lux de 4 și 5 stele

- Mic dejun bogat

- Ghid vorbitor de limba română

- Transport de lux cu mijloace de transport dotate cu instalație de aer condiționat până la principalele destinații

- Bagaj de mana de 5 kg si bagaj de cala de 20 kg incluse

Asigurare medicală și bagaj: 45 Lei/ persoană.

*Asigurare storno (în caz de anulare): 45 Lei/ persoană.

Plată suplimentară pentru cameră single: 550 Lei/ persoană

Noi vă recomandăm:

*Pachet special cu cină 7 seri, bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în program pentru plecări primăvară 2019: 455 lei/pers.

REZERVATI AICI