INDIA

INDIA TRIUNGHIUL DE AUR

circuit avion

3
 
Transport
Plecari 13.09.2019 si 14.10.2019
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Special offer
from
999
799
room / 7 nights

Inclus Triunghiul de Aur: Delhi-Jaipur-Agra.

Inclus Demipensiune.

Vizitam Delhi, Rajasthan, Jaipur, Fort Amber, Fatehpur Sikri, Agra, Taj Mahal.

DATE PLECARE: 13.09.2019 TARIF 599 EUR/PERS + taxe aeroport si combustibil (vezi capitoilul servicii neincluse) + taxa viza

                              14.10.2019 TARIF 639 EUR/PERS +  taxe aeroport si combustibil (vezi capitoilul servicii neincluse) + taxa viza

 

Ziua 1 | Bucuresti–Doha–Delhi  

Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 10:55 pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR222 cu destinatia Doha. Decolare la ora 12:55, sosire la Doha la ora 17:40. Imbarcare pe zborul QR578 cu destinatia Delhi la ora 19:45. Sosire in Delhi la ora 01:55 (a doua zi). Transfer la hotel. Cazare hotel Radisson Paschim Vihar 4* sau similar Delhi. 

Ziua 2 | Delhi Capitala Indiei

Mic dejun. Suntem in capitala Indiei, o combinatie captivanta de elemente vechi si moderne, impartita in doua parti principale: Old Delhi si New Delhi. Dimineata descoperim vechiul Delhi trecand pe langa Fortul Rosuspre Moscheea Jama Masjid (Moscheea Vineri), una dintre cele mai mari din Asia. A fost extravaganza arhitecturala a imparatului Shah Jahan, cel care a construit popularul Taj Mahal, 5.000 de mestesugari fiind folositi la ridicarea ei in anul 1656. Este punctul principal al musulmanilor din Delhi, cu o capacitate de 25.000 de persoane. Vechiul Delhi nu poate fi mai bine descoperit decat cu o plimbare cu ricsa pe stradutele sale aglomerate intesate de magazine, arome si localnici. Continuam apoi cu partea noua a orasului. Vizitam Minaretul Qutub, acest turn spectaculos de 72 m inaltime, gravat cu versuri din Coran, construit de Qatb-ud-Din-Aibak in Sec XIII-lea pentru a-si sarbatorii victoria in fata regilor hindusi. Din anul 1993 face parte din Patrimoniului UNESCO. Continuam cu Mormantul lui Humayun, o bijuterie arhitecturala in stil Indo-Persan, construit la cererea sotiei imparatului, sursa de inspiratie pentru Taj Mahal. Trecem pe langa Poarta Indiei o arcada de 42 m inaltime construita de britanici in onoarea soldatilor indieni care au murit in primul razboi mondial. De aici se pot observa Rastrapathi Bhawan resedinta prezidentiala (fosta resedinta regala) si Sansad Bhavan (Cladirea Parlamentului). Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Radisson Blu Paschim Vihar 4* similar sau Delhi. 

Ziua 3 | Delhi–Jaipur

Mic dejun. Excursia continua spre Jaipur, in tinutul Rajasthanului. Acest taram magic plin de culoare si exuberanta impresioneaza turisti cu orase pictate, temple si palate spectaculoase, forturi impunatoare, elefanti impodobiti, obiecte de artizanat colorate, muzica folk si dansuri. Jaipur (Orasul Roz) construit in 1727 de maharajahul Sawai Jaisingh II era initial gri deschis, insa in 1883 in cinstea vizitei printului Albert s-a poruncit sa fie vopsit in culoarea specifica de bun venit, roz. Acest loc fabulos este bogat in istorie, cultura si arhitectura. Unicitatea orasului este conturata de uluitoare forturi si palate glorioase, care amprenteaza trecutul regal bogat, hoteluri sofisticate de prima clasa, turbane colorate care creeaza un traseu printre minunatele bazare pline cu lucruri de negociat, sariuri fluturand care capteaza privirea precum fluturii, dezlantuirea soferilor de ricsa care trasporta turisti si localnici, seninatatea gradinilor luxuriante. Transfer la hotel si cazare. Servirea cinei la hotel. Cazare la Hotel Park Regis 4* sau similar Jaipur. 

Ziua 4 | Jaipur

Mic dejun. Vom porni in aventura rajastana cu fabulosul Fort Amber, candva capitala locuitorilor minas (primii din aceasta zona). Maharaja Mansingh, comandatul suprem al armatei imparatului Akbar, a inceput constructia fortului in Sec al XVII-lea. Inaintea construirii Palatului Orasului in Jaipur, Fortul Amber a fost sediul central al puterii. Fortul este inconjurat de metereze fortificate si are vedere la Lacul Moat. La fort se poate ajunge cu jeepurile, insa o varianta inedita de a urca este pe elefanti pictati in culori pastelate. Plimbare cu elefantii(alternativ cu jeep) pana in varf, unde odata ajunsi, va intampina portile masive, pavilioane cu coloane, si palate care amintesc de gloria si bogatia orasului Amber. Poate cea mai interesanta este Sheesh Mahal, palatul oglinzilor, ai carui pereti sunt incrustati cu motive deosebite de oglinda, pentru iluminare fiind suficienta lumina de la o singura lumanare care se reflecta in multitudinea de oglinzi. Ne intoarcem in Jaipur si facem un stop pentru a admira una dintre cele mai frumoase imagini ale orasului Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Fatada extraordinara are 953 m de ferestre construite special pentru a fi folosite de doamnele de la palat pentru a privi lumea de pe strada fara a fi observate. Continuam turul orasului Jaipur cu Palatul Orasului, un complex coplesitor de palate, gradini si curti interioare. Muzeul Palatului detine o colectie de manuscrise rare, arme, costume, covoare si picturi in miniatura. Mergem catre Jantar Mantar, Observatorul Astronomic. Construit in 1726 este una dintre cele 5 minuni astronomice ale lui Sawai Jai Singh si chiar si astazi face previzuni exacte. Servirea cinei la hotel. Cazare la Hotel Park Regis 4* sau similar Jaipur. 

Ziua 5  | Jaipur–Fatehpur Sikri–Agra

Mic dejun. Predam camerele si plecam spre Agra. Pe drum vizitam Fatehpur Sikri, capitala imperiala a lui Akbar in Sec al XVI-lea. A fost abandonata la doar cativa ani dupa ce a fost construita in momentul in care fantanile locale au fost secate. Ruinele au fost bine pastrate fiind aproape neschimbate. Cand a fost ridicat intial, tot complexul, incluzand palatele si moscheele, depasea marimea unui oras precum e Londra. A fost construit din gresie extrasa din dealul pe care era situat, cladirile palatului fiind inspirate din stilul indian local. Dupa acesta vizita ne continuam drumul spre Agra. Vom vizita Fortul Agra, un exemplu de arhitectura mogula, Vizitam Sala de Audiente Publice si Pavilioanele Regale. Transfer la hotel si cazare. Servirea cinei la hotel. Cazare la Hotel Clarks Shiraz 4* sau similar Agra. 

Ziua 6 | Agra–Delhi

Mic dejun. Suntem in orasul care gazduieste una dintre cele sapte minuni ale lumii noi, Taj Mahalul pe care il vizitam astazi. Frumusetea diafana este data de mamura alba, adusa de la 300 km si transportata de o flota de peste 1.000 de elefanti. Au fost necesari 22 de ani si 20.000 de oameni pentru construirea lui. Povestea Taj Mahal-ului este una despre iubirea care depaseste moartea. Construirea lui a fost ceruta de imparatul Shah Jahan in onoarea sotiei sale Mumtaz Mahal. Casatoriti timp de 19 ani, confidenta in toate problemele statului, i-a daruit imparatului 14 copii. A murit la nasterea ultimului copil, iar Shah Jahan a fost devastat si l-a construit in memoria ei, gazduind totodata si mormantul ei. Poarta principala se aseamana unui val, pe care femeile Indiei il poarta in noaptea nuntii. Impresioneaza prin armonia dimensiunilor si a spatiului folosit, combinand arta indiana si persana. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Radisson Blu Paschim Vihar 4* similar sau Delhi. 

Ziua 7 | Delhi-Doha-Bucuresti

Mic dejun.Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR571 cu destinatia Doha. Decolare la ora 10:00 si sosire la Doha la ora 11:30. Imbarcare pe zborul QR219 cu destinatia Bucuresti la ora 15:30. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Delhi => Bucuresti, Compania Qatar Airways via Doha
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului excursiei

• Cazare 6 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 3 nopti in Delhi la Hotel Radisson Blu Paschim Vihar 4* sau similar
- 2 nopti in Jaipur la Hotel Park Regis 4* sau similar
- 1 noapte in Agra la Hotel Clarks Shiraz 4* sau similar
• Demipensiune (6 mic dejun si 5 cine)

• Ghizi locali pentru toate tururile si vizitele din program
• Tururile, vizitele si excursiile din programul excursiei
• Experiente locale inedite:
plimbare cu ricsa in Delhi partea veche

- plimbare cu elefantul la Fortul Amber (alternativ jeep)
• Biletele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil 399 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxa de viza+procesare documente de catre tour-operator: 80 € /persoana (viza se obtine din tara)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale
• Bacsisurile pentru ghizi locali si soferi, se achita la fata locului insotitorului de grup. Bacsisul: Bacsisul recomandat pentru buna desfasurare a programului, necesar pentru ghizii locali, soferi, personal hoteluri, etc. este de aproximativ 5 USD/persoana/zi si va fi colectat de catre insotitorul de grup.
• Alte servicii decat cele mentionate in program

Documente  de calatorie:  Pasaportul valabil 6 luni de la data returului

Acte necesare pentru obtinerea vizei electronice de India (nu mai este necesara prezenta la ambasada):

* 1 fotografie in format digital color, pe fundal alb cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari

- Format imagine: JPEG

- Dimensiune: minim 10 KB si maxim 300 KB

- Inaltimea si latimea pozei sa fie egale:

  • dimensiuni minime 350 pixeli (latime) X 350 pixeli (inaltime)
  • dimensiuni maxime 1000 pixeli (latime) X 1000 pixeli (inaltime)

* Copie electronica in format PDF dupa prima pagina a pasaportului cu detalii persoanale: nume, data nasterii, numarul de pasaport, etc.  Verificati ca pasaportul sa fie valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu minim 2 pagini consecutive libere pentru aplicarea stampilei la sosire.

- Format: PDF

- Dimensiune: minimum 10 KB si maximum 300 KB

* Copie dupa cartea de identitate

* Daca ati mai avut viza de India aplicata pe un alt pasaport, copie dupa aceasta

* Formularul transmis de agentie completat

* Asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei

* Telefon de contact (indicat telefonul mobil)

Termen limita de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Moneda Nationala: Indian Rupee (INR) cu o rata de schimb medie de 1 EUR = 78.6281 INR; 1 USD = 69.9130 INR.
Schimbul valutar: Va recomandam ca schimbul valutar sa il efectuati la banci/hoteluri si pentru acesta operatiune este necesar pasaportul.
Electricitatea: Va rugam sa va luati adaptor universal pentru priza.

Plata excursiei: 
• se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare. 
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show) 

REZERVATI AICI