CIRCUIT MALTA

4
 
Transport
Perioada 05.09.2019 - 14.11.2019
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
OFERTA SPECIALA
de la
 
54829
room / 7 nights

„Dulce ca mierea” - așa este numită Malta de către greci. Poate din această cauză, până și astăzi, fiecare localnic își denumește casa. Unii o numesc opera – Carmen, Ave Maria, alții o numesc după sfinți – Sfântul Iosif sau Sfântul ion, și alții folosesc un nume cu valoare sentimentală. Valletta, Minda, Rabat, Gozo, Vittorio – fiecare bucățică din Malta are propriul farmec care te va încânta și bucura.

Ziua 1 - Sosire Malta  
Dupa ce veți ajunge în aeroportul din Malta veți fi transferați la hotelul Gillieru sau similar.

Ziua 2 Valetta 
Mic dejun. Prima oprire va fi la Grădinile Upper Baraca pentru a admira o priveliște superbă asupra marelui Port. Apoi veți vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande și muzeul Bisericii. Veți continua plimbarea către Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maeștri. Veți avea timp liber la dispoziție pentru cumpărături. După amiaza, veți fi preluați de către autocar pentru a face un tur panoramic al fortificațiilor din Valetta și vă veți putea plimba pe bulevardele de promenade Ta Xbiex și Silema. Apoi veți fi transferați către hotel. Cazare peste noapte.

Ziua 3 Mdina 
Mic dejun. Excursia vă va face cunoscută partea centrală a Maltei, dominată de fortificațiile orașului medieval Mdina, fosta capitală a Maltei. Pe drum veți putea vedea diferite stiluri de arhitectură, incluzând palate Siculo-Norman și alte clădiri în stil baroc de o importanță istorică deosebită. Vom părăsi Mdina prin poarta Grecilor, ne vom opri la catacombele creștine timpurii din Rabat înainte de a ajunge la stâncile de la Dingli. În a doua parte a zilei vom vizita Grădinile Botanice San Anton situate lângă Palatul Prezidențial, pe care îl veți admira pe exterior. Apoi vom petrece timpul la Centrul Meșterilor din Ta`Qali. La sfârșitul excursiei, veți putea admira din exterior domul maiestuos al lui Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Apoi veți fi transferați la hotel. Cazare peste noapte.

Ziua 4 Timp liber sau excursie opțională Palatul Parisio și cramele din Malta 
Mic dejun. Această excursie este un tur special, care combină cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu o vechime de 400 de ani. Veți merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles în miniatură. După ce veți admira opulența Palatului, veți fi invitați la una dintre cele mai importante vinării din Malta, unde veți primi explicații detaliate despre vinurile locale, pe care le veți putea degusta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 5 Timp liber sau excursie opționala cariera de Calcar din Malta și templul Hagar Qim

Mic dejun. Excursia începe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformata într-o atracție turistica pentru turiști. În continuare veți intra în atmosfera antica a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, de unde veți putea admira o priveliște panoramică asupra Mării Mediterane și a insulei Fifla. Veți continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veți putea face o excursie cu barca la Grota Albastră, cunosocută pentru apele cristaline. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 6 - Turul celor trei orașe  
Mic dejun. Prin intermediul acestei excursii veți putea descoperi partea opusă de Valetta, cunoscută sub denumirea de cele Trei Orașe – Vittoriosa, Cospicua și Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan în 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge în Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre străduțele înguste și clădirile istorice. Veți continua excursia spre Grădina Senglea, situată în vârful peninsulei și veți avea ocazia să admirați o panoramă uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apărarea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 7 - Timp liber sau excursie opțională Insula Gozo  
Mic dejun. Veți fi preluați de către autocar pentru a ajunge la ferry boat. Vă veți îmbarca și dupa o traversare de aproximativ 20 de minure veți ajunge în portul Mgarr, unde veți putea deja simți atmosfera unică a insulei Gozo. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

 

REZERVATI AICI