REVELION THAILANDA- MALAIEZIA- SINGAPORE

TRANSPORT AVION

5
 
Transport
Perioada 29.12.2019 - 10.01.2020
Special offer
de la
 
2403
persoana/ 10 nopti

Asia la Superlativ. 
Inclus Cina Festiva de Revelion la Hotel Amari Watergate 5*.

Vizitam Bangkok, Turul Templelor, Piata plutitoare Damnoen, Tabara de elefanti, Rafting pe raul Kwai, Thonburi, Marele Palat, Kuala Lumpur, Malacca, Singapore, Insula Sentosa...  (vezi programul excursiei).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecare din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele: 

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• 
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

• 
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

• 
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Perioada Circuit
29 Decembrie 2019-10 Ianuarie 2020
 Mai sunt locuri libere ?
16
 Adult in camera dubla 1.725 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 1.599 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 1.250 €
 Adult in camera single 2.370 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Bangkok, Compania Turkish Airlines via Istanbul
• Zbor direct Bangkok => Kuala Lumpur, pentru confortul Dumneavoastra
• Zboruri la retur Singapore => Bucuresti, Compania Turkish Airlines via Istanbul
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Transport cu autocar dotat cu aer conditionat conform itinerariului
• Cazare 10 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 5* astfel:
- 4 nopti in Bangkok la Hotel Amari Watergate Bangkok 5* sau similar
- 2 nopti in Kuala Lumpur la Hotel Parkroyal 5* sau similar
- 1 noapte in Malacca la Hotel Equatorial 4* sau similar
- 3 nopti in Singapore la Hotel Rendezvous 4* sau similar
• Mese incluse in Thailanda:
- Cina Festiva de Revelion la Hotel Amari Watergate 5* Bangkok
1 pranz in data de 1 Ianuarie 2020 la restaurant local
• Mese incluse in Malaezia:

- 1 cina traditionala cu spectacol
- 2 pranzuri restaurante locale

• Pachet excursii incluse in Thailanda:
- Tur de oras Bangkok City and Temples
- Excursie de 1 zi la piata Plutitoare Damnoen, plimbare pe elefanti si Piata Maeklong
- Excursie la Thonburi
- Vizitarea Marelui Palat din Bangkok (Grand Palace)
• Pachet excursii incluse in Malaezia:
- Vizita la Piata de noapte din China Town-Kuala Lumpur
- Vizita la templul Sri Mahamariamman
- Tur de oras Kuala lumpur
- Excursie la Putrajaya si Malacca

 Tur de oras Singapore cu ghid local
 Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Ghizi locali

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 499 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxele de aeroport pt zborul local, 80 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)

• Taxa de viza Thailanda
• Asigurarea medicala de calatorie obligatorie, asigurarea storno optionala, excursiile optionale
• Bacsisurile pentru ghizi si soferi locali (se achita la fata locului ghidului insotitor)

29 Decembrie | Bucuresti–Istanbul–Bangkok  
Intalnire in Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 19:15 cu reprezentantul Interra Travel, pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1046 cu destinatia Bangkok via Istanbul. Decolare la ora 21:15 si aterizare in Istanbul la ora 23:30. 

30 Decembrie | Bangkok
Imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK68 cu destinatia Bangkok. Decolare la ora 01:50. Sosire in Bangkok la ora 14:50. Suntem in unul dintre cele mai frumoase orase ale Asiei-Bangkok sau Orasul Ingerilor cum este numit uzual de catre thailandezi. O metropola in adevaratul sens al cuvantului, Bangkok-ul impresioneaza cu un amestec interesant intre estul traditional si vestul modern, fiecare strada din oras rezervand surprize vizitatorilor. Cladiri vechi si darapanate se ghemuiesc langa templele exotice inconjurate de gradini incantatoare, deasupra carora se inalta hoteluri si cladiri de birouri moderne. Transfer la hotel. Cazare Hotel Amari Watergate 5* camere deluxe, sau similar. Detalii hotel

31 Decembrie | Bangkok Turul Templelor, La Multi Ani 2020 ! 
Mic dejun. Astazi vom face un Turul Templelor din Bangkok, cu vizitarea a trei dintre cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv. Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care contine statuia lui Buddha la inchinaciune si Wat Benjamaborpitr-cunoscut si ca Marele Templu de Marmura Alba, o adevarata comoara a arhitecturii thailandeze. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau cumparaturi si pregatire pentru seara de Revelion ! Seara, va invitam la Cina Festiva de Revelion cu spectacol, muzica live si dans, fastuos organizata de specialistii in evenimente ai hotelului Amari Watergate. Atentie: bauturile nu sunt incluse. Cazare Hotel Amari Watergate Bangkok 5* camere deluxe sau similar Bangkok. 

1 Ianuarie 2020 | Bangkok-Piata plutitoare Damnoen si Tabara de elefanti-Piata Maeklong
Mic dejun. Ne deplasam la 100 km de Bangkok catre Piata Plutitoare din Damnoen, unde exploram zona rurala. Descoperim trecutul prin vizitarea unei case thailandeze, cat si modul traditional de comercializare a fructelor, legumelor si alte bunuri proaspete, prin folosirea barcilor mici. Continuam excursie catre cu servirea pranzului la un restaurant local. Apoi vom zivita Tabara de Elefanti, ocazie unica de a vedea aceste magnifice creaturi in actiune. In prezent, in Thailanda, elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui. In Thailanda sunt acum aproximativ 13.000 de elefanti folositi pentru munca. Insa noi ii admiram intr-un show minunat, urmat de o plimbare pe elefanti. Incheiem ziua cu o vizita la inedita Piata Maeklong–situata de-a lungul unei cai ferate. Tarabele sunt amplasate exact pe langa sinele de tren, dar proprietarii lor stiu foarte bine orarul trenurilor astfel ca exact inainte ca acestea sa treaca ei isi trag marfa in tarabe si lasa copertinele in jos, pentru a nu fi agatate. Intoarcere la Bangkok. Cazare Hotel Amari Watergate Bangkok 5* camere deluxe sau similar Bangkok.

2 Ianuarie 2020 | Bangkok Thonburi si Marele Palat
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Thonburi–Vechiul oras, acum partea vestica a Bangkok-ului situata pe partea dreapta a raului Chao Phya. Datorita numeroaselor canale, aidoma celor din Venetia, Bangkokul a primit numele de ”Venetia Orientului”. Vom face o croaziera de a lungul canalelor cu o priveliste deosebit de pitoreasca asupra Bangkok-ului. Urmatorul obiectiv pe care il vom vizita este Marele Palat–fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Buddha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Amari Watergate Bangkok 5* camere deluxe sau similar Bangkok. 

3 Ianuarie 2020 | Bangkok–Kuala Lumpur
Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Malaysia Airlines MH785 cu destinatia Kuala Lumpur cu decolare la ora 11:05. Sosim in minunata Malaezie la ora 14:15, tara care ofera mai mult decat sloganul sau oficial "Cu Adevarat Asia". Recife si paduri tropicale, munti si minarete, zgaraie-nori si sampane, mall-uri in care te pierzi, insule tropicale cu plaje albe fac din Malaezia una dintre cele mai placute tari din Asia de sud-est. Arhitectura, arta si bucataria sunt un cumul de influente malaeziene, chineze si indiene, Malaezia fiind o societate multiculturala. Transfer in oras. Timp liber la dispozitie. Seara vizitam bine-cunoscuta Piata de Noapte din Chinatown si ne incercam talentul negocierilor. Putem admira Templul Sri Mahamariamman–unul din cele mai frumos ornamentate temple indiene din Kuala Lumpur. Cina inclusa la un restaurant local, urmata de un show traditional. Cazare la Hotel Parkroyal 5* camere Deluxe, sau similar Kuala Lumpur. 

4 Ianuarie 2020 | Kuala Lumpur
Mic dejun. Suntem in Kuala Lumpur, capitala si cel mai mare oras din Malaezia. Numele orasului inseamna capitala noroioasa, nume datorat locatiei la confluenta raurilor Klang si Gombak. Kuala Lumpur este un oras modern, plin de agitatie, unde noutatea se armonizeaza cu traditionalul, intr-o combinatie de zgarie-nori impresionanti, cladiri istorice, natura si centre comerciale. Intr-un tur de oras descoperim frumusetile orasului: Maiestuoasa Moschee Nationala (Masjid Negara), una dintre cele mai mari din Asia de sud-est.Monumentul National (Tugu Negara) construit in memoria soldatilor cazuti in timpul luptei pentru independenta Malaeziei. Chinatown unul dintre cele mai colorate si vibrante cartiere din oras, cu o atmosfera incitanta, un loc unde nu se doarme niciodata. Trecem pe langa Curtea Federala construita in stil maur, pe langa vechea cladire a Garii Centrale, o cladire remarcabila a arhitecturii mahomedane, Clubul de Cricketconstruit in stilul arhitectural Tudor si Palatul Regelui flancat la poarta principala de Garzi Regale, calare sau pe jos, imbracate in uniforme inspirate din cele britanice. Stop fotografic la Turnurile Petronas, simbolul orasului, pana in 2004 desemnate cele mai inalte cladiri din lume. Cladirea de 88 etaje gazduieste birourile companiei petroliere Petronas, iar la baza turnurilor se afla un mall pentru cumparaturi, cu magazine de marca. Au fost poiectate de Cesar Pelli, un arhitect argentiniano-american, si construite in mare masura din beton armat, cu fatada din otel si sticla, proiectate sa imite motive din cultura si traditia Malaeziei. Cazare la Hotel Parkroyal 5* camere deluxe, sau similar Kuala Lumpur. 

5 Ianuarie 2020 | Kuala Lumpur-Putrajaya-Malacca
Mic dejun. Excursie la Putrajaya cu pranz inclus. Putrajaya este, incepand cu 1999, capitala administrativa a Malaeziei. Orasul a fost proiectat pentru a fi un centru urban demn de mileniul al III-lea, expresie a armoniei dintre cultura si dezvoltare, cu cladiri moderne al caror stil este influentat de arta islamica traditionala. Orasul a fost numit in memoria Primului Ministru Tunku Abdul Rahman Putra Al-Hak ce a jucat un rol important in obtinerea independentei tarii si a fost primul Prim Ministru al Malaeziei independente. Lacul Putrajaya, un lac artificial ce domina centrul orasului si cele 13 parcuri si gradini integrate in arhitectura orasului i-au adus renumele de „Orasul Gradina” al Malaeziei. Pe malurile Lacului Putrajaya sunt dispose monumentele orasului: Perdana Putra-cladirea unde isi desfasoara activitatea Primul Ministru si guvernul Malaeziei, Moscheea Putra–despre care se spune ca evoca Moscheea Regelui Hassan din Casablanca, sau Momumentul Mileniului. Servirea pranzului in Putrajaya. Continuam descoperirea Malaeziei cu Malacca. Situata in partea de sud a peninsulei Malaeziene, la 2 ore distanta de Kuala Lumpur, Malacca este cel mai vechi oras al Malaeziei.Cu canalele silentioase si inundate de o lumina difuza, cu strazile inguste decorate cu temple vechi si boutiquri gazduite de case, foarte putine locuri din Asia de sud-est ofera imagini romantice ale trecutului precum Malacca. Fosta colonie Portugheza, Olandeza si Britanica, Malacca face parte din patrimoniul UNESCO. Vizitam: Piata Olandeza cu ale sale atractii: Biserica lui Hristos, cea mai veche biserica protestanta din Malaezia, Fantana, situata in centrul pietei, cladita de britanici in memoria Reginei Victoria, Turnul cu Ceas care se ridica impresionant in apropierea Fantanii. Continuam cu Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu functional chinez in Malaezia, fondat in 1645. Porta de Santiago, dovada evidenta a ocupatiei Portugheze, Biserica Sfantul Paul, locul unde Francisc Xaveriu a infiintat prima scoala moderna din Malaezia. Dupa un pranz traditional, veti avea timp sa va plimbati de-a lungul strazii Jonker, faimoasa pentru antichitatile malaeziene. Cazare Hotel Equatorial 4* camere deluxe, sau similar Malacca. 

6 Ianuarie 2020 | Malacca–Singapore
Mic dejun. Lasam frumusetile Malaeziei in urma si ne indreptam cu autocarul spre Singapore. Pe drum pranz la un restaurant local. Pasim intr-o lume in care chemarile la rugaciune concureaza cu agitatia capitalismului, unde batranii joaca mah-jongg pe strada in timp ce tinerii joaca cricket, unde prezicatorii viitorului si consultantii de management sfatuiesc acelasi intreprinzator. Aceasta incredibila diversitate de stiuluri de viata, culturi si religii infloreste in cadrul unei societati foarte bine organizate. Singapore este o metropola moderna foarte curata, unii spun sterila, inconjurata de parcuri verzi si atent ingrijite. In Singapore, mancarea este considerata atractie culturala, ea fiind foarte importanta pentru identitatea nationala. Pentru o experienta iconica singaporeza mergeti la unul dintre faimoasele hawker centers, comandati cateva sticle de bere Tiger si afundati-va intr-o multitudine de feluri de mancare asiatica. Daca exista un lucru mai stylish decat barurile si restaurantele, acestea sunt mall-urile si boutiqurile care au facut din Singapore un sinonim pentru cumparaturi extravagante. Cazare la Hotel Rendezvous 4* camere superior, sau similar Singapore. 

7 Ianuarie 2020 | Singapore
Mic dejun. Turul de oras din acesta zi va fi o experienta contrastanta intre nou si vechi. Experimentam istoria, cultura si stilul de viata al incitantului Singapore. Vom trece prin cartierul Colonial pentru a admira Padang,centrul districtului de afaceri. Esplanade Theatres, cladire situata de-a lungul Golfului Marina Bay, scopul constructiei fiind de a gazdui spectacole de arta. Statuia Merlionsimbolul orasului, o creatura imaginara cu cap de leu si trup de peste, care reprezinta originile umile ale orasului ca sat pescaresc. Continuam cu unul dintre cele mai vibrante si autentice districte, Little India. Ne indreptam spre cel mai mare cartier istoric plin de exotism, Chinatown. Terminam cu faimoasa Gradina Botanica numita de revista Times drept cea mai frumoasa Jungla Urbana din Asia. Timp liber la dispozitie sau optional Night Safari. Primul Night Safari din lume, organizat pe o suprafata de peste 40 de hectare de jungla secundara, va va dezvalui imediat dupa apus misterul si drama din jungla tropicala cu efecte uimitoare ! Veti avea astfel ocazia sa vedeti o multumie de animale nocturne, de la pradatori feroce la animale timide, la lumina discreta a lunii. Calatoria prin jungla se va face in deplina siguranta, la bordul unui trenulet de la Est la Vest. Vom trece prin rezervatii naturale si habitate care reproduc mediul natural de la poalele muntilor Himalaya, Padurile din Asia de Sud Est sau subcontinentul Indian. Cazare la Hotel Rendezvous 4* camere superior, sau similar Singapore. 

8 Ianuarie 2020 | Singapore–Insula Sentosa
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional Excursie pe Insula Sentosa. De pe Muntele Faber se traverseaza cu telecabina pana pe Insula Sentosa, privelistea asupra orasului fiind coplesitoare. La doar 15 minute de oras, zona de joaca preferata a Asiei, gazduieste plaje cu nisip auriu, o gama larga de atractii tematice, spa-uri renumite mondial, vegetatie luxurianta, resedinte luxoase, terenuri de golf si cel mai mare Oceanariu cu pesti tropicali din Asia. Intoarcere la hotel in Singapore. Timp liber la dispozitie pentru shopping sau va sugeram o vizita impreuna cu insotitorul grup la Gradinile Nationale–Gardens by the Bay (biletele de intrare se achita individual la fata locului). Aici puteti vizita renumitele sere climatizate Flower Dome si Cloud Forest, principalele atractii ale gradinii alaturi de gradinile verticale Supertrees. Flower Dome este o sera uriasa care reproduce un climat mediteraneean rece-uscat al regiunilor din Africa de Sud, California, Spania si Italia. Aici veti putea vedea specii rare precum Baobabul, Copacul Fantoma din Madagascar si un maslin de peste 1.000 de ani. In Cloud Forest veti fi uimiti de cea mai mare cascada de interior din lume care sa revarsa prin vegetatia luxurianta. Puteti face o plimbarea de-a lungul OCBC Skyway care va va aduce in cele din urma la inaltimile Supertrees care ofera o panorma deosebita asupra gradinilor si a orasului Singapore de la 22 m inaltime. Mai multe detalii si imagini impresionante AICI. Cazare la Hotel Rendezvous 4* camere superior, sau similar Singapore.

9-10 Ianuarie 2020 | Singapore–Istanbul-Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel. Timp liber la dispozitie pentru shopping sau optional excursie Round Island Tour. Aceasta excursie ne propune sa vizitam Singapore in totalitate, sa ne deplasam putin mai departe de cararile turistice cunoscute si sa descoperim diversitatetea si cultura locala a acestui mic stat. Calatoria incepe cu o plimbare prin piata de fructe unde gasim delicioase fructe tropicale proaspete. Urmatoare oprire este la Barajul Kranji, unde armata japoneza a debarcat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial pentru a cucerii fortareata aliatilor din Singapore. Aflam mai multe despre rolul jucat de Singapore pe teatrul de operatiuni din Pacific si vizitam monumentul ridicat in memoria soldatilor cazuti la datorie in timpul acestui conflict. Dupa pranz ne intoarce in centrul orasului si vizitam Templul Dealul Luminos (Bright Hill), care este cel mai mare templul budist din Singapore. Continuam excursia si ne indreptam catre Est unde facem o prima oprire la Tampines si apoi in satul Changi, pentru a descoperi modul de viata relaxat al localnicilor, la o lume distanta de agitatia de Orchard Road. Seara, transfer catre aeroportul din Singapore pentru imbarcarea pe zborul Companiei Turkish Airlines TK55 cu destinatia Bucuresti via Istanbul. Decolare la ora 23:40 si sosire la Istanbul la ora 06:15 in 10 Ianuarie. Imbarcare pe zborul TK1043 cu destinatia Bucuresti la ora 08:15. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 08:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

excursiile optionale in Singapore (tarife valabile pentru minim 25 de participanti):

Night Safari:

55 €/adult, 30 €/copil 2-11,99 ani. Include transport autocar local, ghid local, safari, insotitor roman de grup.

Insula Sentosa:

95 €/adult, 50 €/copil 2-11,99 ani. Include: transport autocar local, ghid local, plimbare cu telecabina, SEA Aquarium si „Images of Singapore”.

Round Island Tour:

80 €/adult, 40 €/copil. Include transport autocar local, ghid local, insotitor de grup.

Acte necesare pentru obtinerea Visa on Arrival in Thailanda:
Autoritatile thailandeze elibereaza viza de intrare si la frontiera, pentru o perioada de sedere de pana la 15 zile. Pentru a obtine o viza de intrare in Thailanda pe aeroport va trebui sa va deplasati, dupa coborarea din avion, la biroul “Oficiul Emigrari si Vize Speciale, Diplomati si Visa-On-Arrival” unde sunt necesare urmatoarele:
* Pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar.
* Se completeaza un formular tip, pe care il puteti descarca de aici: http://www.immigration.go.th/nov2004/download/pdf/tm88.pdf
* Fotografie recenta 4x6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii.
* Bilet de avion pentru retur.
* Durata sederii sa nu depaseasca 15 zile.
* Asigurare medicala pe toate perioada calatoriei.
* 1 copie dupa pasaport.
* Persoana care calatoreste individual trebuie sa aibe asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro.
* Pentru o familie (sot, sotie, copii) suma minima necesara este de 20.000 Baht (cca 700 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro.
* Dupa predarea formularelor si verificarea documentelor, procedura care va dura in jur de 5-10 minute, cetatenilor romani li se va aplica pe pasaport viza necesara intrarii in Thailanda.
Acest tip de viza se elibereaza contra sumei de 2.500 Baht (aprox 75 USD).

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show) 

REZERVATI AICI