20px
SEJUR COMBINAT LITORAL+DELTA

Sejur Combinat 6 nopti in Mamaia si Delta Dunarii -799 lei /pers
3 nopti- Hotel Venus 3* - Mamaia  
3 nopti - Hotel Plutitor Bella Marina 4* - Jurilovca 
Zi incepere sejur - 
duminica

   Pentru acest sezon ti-am pregatit un circuit in care reusesti sa imbini atmosfera de vacanta din statiunea Mamaia cu linistea speficica Deltei Dunari.

     Incepi sejurul duminica la un hotel 3* in Mamaia, locul in care pentru urmatoarele 3 zile te vei bucura de relaxare pe plaja, plimbari pe faleza, sau tururi in centrul vechi al orasului Constanta.
     Atmosfera din restaurantele si terasele din statiune te va conduce intr-un circuit international, incepand cu savuroasele preparate grecesti, continuand prin cultura gastronomica turceasca si terminand cu bucatele si vinurile dorbogene. Briza marii te va atrage la lasarea serii catre faleza din Constanta si Portul Tomis, locul din care vei pleca pe stradutele intortocheate, ticsite de terase.
     Daca esti pasionat de istorie, vei alege cu siguranta unul dintre tururile tematice conduse de un ghid local care iti va spuen povestile vestigiilor grecesti si romane din zona , te va conduce spre 7 lacasuri de cult ale diverselor confesiuni care au locuit in aceasta zona.
     Dupa cele 3 zile petrecute pe malul marii, am ales sa va conducem intr-un loc deosebit in care cuvantul de ordine va fi relaxarea.
     Pentru a fi cat mai aproape de natura salbatica si frumusetea ei, vom experimenta unul din cele mai interesante locuri de cazare din tara, hotelul Plutitor Bella Marina 4* . Ancorat in portul turistic Jurilovca, hotelul  de 4 stele ofera pe langa peisajul incantator, facilitati deosebite: restaurant, sala de fitness.
     Portul Jurilovca este punctul de plecare spre una din cele mai frumoase plaje din Delta Dunarii: Gura Portitei.
     Aflata la numai 20 de minute de Jurilovca, paradisul Gura Portitei ofera o experienta de neuitat pentru iubitorii de natura, liniste si relaxare.
     Casutele specific deltei, acoperite cu stuf, colorate in alb si albastru, plaja cu nisip fin, restaurantele rustice transforma grindul de la malul marii intr-un loc magic.
     Un alt loc usor de descoperit din aceasta zona este insula Cepacichi, locul in care turistii pot vedea pelicanii creti din Delta Dunarii.
     Capul Dolosman, cetatea Histria, cetatea Enisala, satul lipovenesc Visina reprezinta motive in plus pentru a explora aceasta zona plina de farmec.
     La mai putin de 30 minute de hotel poti sa ajungi in localitatea Murighiol, locul din care poti poti sa pleci intr-o excursie de o zip e lacurile si canalele inguste din Delta Dunarii.
     Daca esti pasionat de pescuit, nu uita sa iti aduci undita.
     Si chiar daca nu ai reusit sa prinzi captura dorita, te vei bucura de gustul si savoarea pestilor salbatici la cherhanalele si restaurantele din zona, care te vor surprinde cu preparatele proaspete.
     Suntem convinsi ca frumusetea si savoarea acestui circuit de 6 nopti va transfoma experientele traite in amintiri de neuitat.